Back to All Events

Krigen til søs 1914 - 18: Herunder udviklingen af skibe og våben fra 1860 og til krigsudbruddet

  • Ingeniørhuset 31 Kalvebod Brygge 1560 Denmark (map)

Flådekapløbet mellem Tyskland og Storbritannien. Krigsudbruddet, de tyske krydseres hærgen på verdenshavene, slaget ved Coronel, slaget ved Falklandsøerne. Den tyske middelhavseskadres flugt til Konstantinopel. Bombardementet af britiske kystbyer. Slaget ved Doggerbanke og Jyllandsslaget. Fiaskoen ved Dardanellerne. Dover spærringen og Otranto spærringen. U-bådene og USA indtræden i krigen. De tyske hjælpekrydseres hærgen på verdenshavene. Angrebet på de norske konvojer. Mytteriet i den tyske flåde og dennes udlevering til de allierede. Mulighed for at se modeller af skibene                                              

Efter foredraget vil der blive uddelt legater fra Skibsteknisk Selskabs Fond samt serveret gløgg og æbleskiver.

This event will be conducted in Danish